O NAMA

 

AGROLINE .D.O.O  Smederevo je nastao iz zanatske radionice ,,INŽENJERING,, osnovane 1985.god.sa dugogodišnjim iskustvom u domenu metaloprerade.

Firma pod novim imenom AGROLINE posluje od 2003.god.

Firma se bavi proizvodnjom čeličnih konstrukcija, procesne opreme, mašinskom obradom i uslugama tipa proizvodne kooperacije po dokumentaciji i uzorku.Bravarsko-varilačko odeljenje se bavi izradom metalnih konstrukcija i elemanata od ugljeničnog(crnog) i nerdjajućeg(inox) čelika koje delom nabavljamo na domaćem tržištu a delom iz uvoza.U sopstvenoj proizvodnji radimo antikorozivnu zaštitu. Po zahtevu radimo termičku i termo hemijsku obradu.

Geostrateški položaj grada i firme je izuzetno povoljan. Nalazi se na samoj obali Dunava, u blizini Beograda na samo 45 km. Železara Smederevo se nalazi nadomak takodje Smedereva.Veliki je broj kompanija u gradu koje se bave metalopreradom sto znači da su iskustvo i tradicija na našoj strani.

AGROLINE raspolaže proizvodnim prostorom od 1200m3, opremljenim mašinama alatljikama (univerzalni strugovi, glodalice, borverk, karusel, bušilice,testere za odsecanje,konzolni valjci). Imamo mogućnost svih vrsta zavarivanja : TIG,  MIG-MAG, elektrozavaravinje, sa atestiranim zavarivačima.Takodje imamo mogucnost pružanja usluga sečenja plazmom kao i mogućnost savijanja lima na valjcima .Takodje u našoj neposrednoj blizini su kompanije sa kojima saradjujemo kada imamo zahteve za lasersko sečenje metala i sečenje vodenim mlazom (Water Jet).

Broj radnika je izmedju 10 i 15 u zavisnosti od obima posla i uvek moze da se poveća. Takodje u firmi imamo maš.inženjere,maš.tehničare,električare za održavanje.                                                                                                                             

Najveći deo svog poslovanja firma AGROLINE obavlja na tržistima: Srbije, Slovenije, Italije, Nemačke, Austrije, Švajcarske.